O femeie din Braşov a născut prematur tripleţi la Maternitatea din Sibiu

Last Updated on septembrie 8, 2016 O femeie de 28 de ani, din Braşov, a născut prematur, joi, tripleţi la Maternitatea din Sibiu, copiii – doi băieţi şi o fată – fiind sănătoşi, dar sub greutatea normală.

Cei trei au venit pe lume la următoarele ore: 10:40 un băiat de 1.560 grame, 10:42 o fată de 1.400 grame şi 10:46 un băiat de 1.360 grame, informează realitatea.net

Tripleţii vor rămâne internaţi în cadrul Compartimentului de Terapie Intensivă Neonatală sub supraveghere de specialitate, atât timp cât va fi nevoie să ia în greutate şi să devină mai puternici.

Copiii sunt primii tripleţi născuţi la maternitatea SCJU Sibiu din anul 2013 încoace. În 2016, până la 1 septembrie, în Maternitatea Sibiu s-au înregistrat 1.879 de naşteri, dintre care 27 de naşteri gemelare.

Maternitatea SCJU Sibiu este una dintre cele mai moderne din România, după ce a trecut printr-un proces complex de reabilitare şi modernizare în valoare de aproape 26 de milioane de lei, încheiat integral în 2015. Acesta a fost gestionat de Ministerul Sănătăţii printr-un program de finanţare de la Banca Mondială şi Banca Europeană de Investiţii.

Previous Story

Aeroportul Brașov: Adrian Veştea şi George Scripcaru „joacă” tare. Vor participa la dezbaterile din Senat pe tema Legii Aeroportului. „Suntem în grafic” spune Gabriel Andronache, deputat PNL

Next Story

(Video) UPDATE Tânăr din Brașov ASASINAT în Marea Britanie. Vezi cine este principalul suspect: