Știați că pe tot Brașovul sunt doar 3 echipaje de ambulanță noaptea? „Unul din copiii mei venind dintr-o deplasare la Ploiești, a manifestat simptomele unei toxiinfectii alimentare grave . Am apelat Serviciul de Ambulanta de mai multe ori, disperati fiind de starea fiului nostru”

Last Updated on septembrie 9, 2016 Greu să îți dai seamă dacă nu o pățești ce înseamnă să suni în Brașov la Ambulanță și să aștepți câteva ore până sosește pe motiv că noaptea sunt doar 3 ambulanțe care deservesc tot județul.

Este de neînțeles că autoritățile locale și socitetea civilă nu găsesc soluții: cum să aibă medici la Urgențe și ambulanțe.

 

Pe Facebook, Știați că pe tot Brașovul sunt doar 3 echipaje de ambulanță noaptea? „Unul din copiii mei venind dintr-o deplasare la Ploiești, a manifestat simptomele unei toxiinfectii alimentare grave . Am apelat Serviciul de Ambulanta de mai multe ori, disperati fiind de starea fiului nostru” 1Marian Spatariu a scris:  „PENTRU CE MAI PLATIM IMPOZITE SI ASIGURARI MEDICALE???!!!
De la început specific faptul ca aceste rânduri care exprima o stare de neputință, dezgust, deznadejde, nu vizează cadrele medicale sau personalul medical! Îi vizează pe corupții din sistem, pe cei care capuseaza acest sistem medical care cu banii furati de acoliții lor ar putea funcționa mult mai bine în interesul nostru, al celor care îl susținem de fapt.

Asta noapte unul din copiii mei venind dintr-o deplasare la Ploiești, a manifestat simptomele unei toxiinfectii alimentare grave . Am apelat Serviciul de Ambulanta de mai multe ori, disperati fiind de starea fiului nostru, însă ni se răspundea ca nu sunt echipaje disponibile, toate fiind la diverse urgente!

Acum sa va tineti bine, pe tot Brașovul sunt 3 echipaje noaptea! Nu stiu sigur cat a durat, poate mai bine de o jumătate de ora, timp în care am sunat de mai multe ori, dar clipele când iti vezi copilul lat, pe jos în baie, alb ca varul si vărsând încontinuu, te dispera! Ca prima tentatie e sa reproșezi operatoarei, care intre noi fie spus are viata grea si îi trebuiesc nervi de otel!

Astia sunt ,,vinovații fără vina”! Adevărații sunt cei care de la un pachet de vata, la medicamente, la citostatice, umfla prețul nejustificat si necontrolat! Copilul a ajuns la spital unde actul medical a decurs ireproșabil! Mulțumesc!

As mai putea scrie si exemplifica pe concret dar îmi e scârbă! Si mai ales alerg sa muncesc sa pot plăti impozitele si asigurările medicale care cumulat sunt 70%! O zi buna tuturor, ca eu am avut o noapte buna!

PS Ce spuneti voi societate civilă, voi plătitori de impozite, voi bătaia de joc a unui sistem corupt de o greva fiscală?!”

Previous Story

FC Brașov. UPDATE! Consilierii au respins prin vot preluarea clubului. Vezi ce spune primarul George Scripcaru:

Next Story

Brașov: A renunțat la postul de director la o multinațională și s-a făcut cofetar. Și îi merge bine