Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Merită să aveţi încredere în Spitalu Clinic Judeţean de Urgenţă”. Fără infecții nosocomiale. Vezi cum a reușit medicul:

Last Updated on septembrie 15, 2016 Medicul Dan Grigorescu cere brtașovenilor să aibă încredere în Spitalul Județean, unde, la secția clinică chirurgie plastică nu există infecții nosocomiale.

Pe Facebook,Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Merită să aveţi încredere în Spitalu Clinic Judeţean de Urgenţă”. Fără infecții nosocomiale. Vezi cum a reușit medicul: 1Grigorescu Dan a scris: „Aceasta este realitatea nefardată privind lupta împotriva infecţiilor nosocomiale din secţia clinică chirurgie plastică, reconstructivă şi arsuri a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov!

14355094_10202112484289433_1883900618714414778_n

Şi nu este singurul rezultat de acest fel în ultimii doi ani, de când am implementat un protocol de lucru unic în spital şi de a cărui respectare “am ţinut cu dinţii”! Ca să se înţeleagă exact cum stau lucrurile, controlul este făcut întotdeauna inopinat de către membrii structurii care se ocupă de infecţiile din spital, iar în acest caz s-a petrecut când eu, ca şef de secţie, eram plecat în concediu.

“Poate tocmai de aceea !”, vor zice unii, mai maliţioşi.
Eu spun însă că mă bucură realitatea că procedurile “ne-au intrat în sânge”, nouă, membrilor colectivului secţiei.

Le transmit şi pe această cale felicitări şi mulţumiri tuturor colegilor, brancardier, infirmiere, asistente medicale, studenţi, medici rezidenţi şi medici specialişti, care au făcut posibilă demonstraţia CĂ SE POATE!
Chiar şi numai prin forţe proprii.

Şi nu uitaţi, vorbim despre mult hulitul şi criticatul Spital Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov!
În care merită să aveţi încredere!”

Previous Story

Brașovul, cel mai poluat oraș din România, motiv de amendă pentru țara noastră de la U.E. Vezi ce spune ministrul Mediului:

Next Story

Brașov: Șoseaua ocolitoare este BLOCATĂ!