Brașov: Încep târgurile de toamnă. Vezi în ce locuri din oraș:

Last Updated on septembrie 14, 2016 Primăria Brașov a anunțat datele și locațiile în care vor avea loc târgurile de toamnă din acest an. Astfel, brașovenii care vor să își facă provizii de toamnă pot merge în unul din următoarele târguri:

Primul târg va avea loc pe pietonalul din Valea Cetăţii, în weekendul 23 – 25 septembrie, sub forma unei pieţe volante. Aici va fi deschisă o expoziţie cu vânzare de fructe şi legume, la care vor participa comercianţi din Braşov şi din ţară, informează bzb.ro

Un alt târg va fi organizat în Piaţa Sfatului, între 30 septembrie şi 2 octombrie. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Braşov vor fi amenajate trei corturi mari dimensiuni, unde producătorii agricoli vor putea vinde fructe şi legume, produse alimentare, murături sau plăcinte.

În perioada 3 – 9 octombrie se va desfăşura şi târgul de toamnă din pieţele agroalimentare din oraş, respectiv Star, Astra, Dacia, Tractorul şi Bartolomeu, astfel că, timp de o săptămână, braşovenii se vor putea aproviziona cu fructe şi legume.

De asemenea, Primăria ia în calcul să mai organizeze un târg de toamnă, în perioada 6 – 10 octombrie, pe pietonalul de la Astra, în zona fântânii arteziene.

Previous Story

Brașov: „Elicopterele H215 vor fi mândria Franţei şi a României“. Investiții de 51,7 milioane de euro, 350 de noi locuri de muncă până în 2020

Next Story

Brașov: Au început „Zilele Culturale Maghiare” cu târg tradițional în Piața Sfatului. Vezi aici programul: