Brașov: Gata cu stadionul ultramodern de la Municipal. Devine zonă de mici și festivaluri

Last Updated on septembrie 2, 2016 Ultramodernul stadion care trebuia construit pe locul vechiului Municipal s-a transformat într-o zonă pentru mici și festivaluri. Autoritățile nu sunt în stare să construiască un aeroport, un spital, o autostradă sau un stadion.

Primăria Braşov a demarat lucrările de reamenajre a zonei fostului Stadion Municipal, pentru ca acolo să se poată desfăşura diferite evenimente, precum concerte şi festivaluri, informează mytex.ro.

Pentru început, se face o nivelare a zonei, conform administratorului public al Braşovului, Miklos Gantz.

„Acum se studiază care va fi suprafața necesară pentru efectuarea acestor amenajări, urmând să fie făcută o platformă, dar și alte lucruri necesare desfășurării în condiții optime a unor evenimente, cum ar fi rețele de apă și canalizare, toalete, dar și introducerea unei rețele de energie electrică de mare putere”, a explicat Miklos Gantz.

El a precizat că zona este optimă pentru desfăşurarea unor evenimente în aer liber, pentru că se află lângă un capăt de linie al RAT Braşov, de unde se pot lua autobuze spre mai multe zone din oraş.

„În această zonă există și suficiente locuri de parcare și nici nu se află foarte aproape de blocurile de locuințe, astfel ca locatarii să fie deranjați în cazul organizării unor evenimente”, a mai argumentat administratorul public al Braşovului.

Previous Story

Brașov: ATENȚIE! Lucrări și în cartierul Tractorul, după Bartolomeu și Schei. Trafic îngreunat

Next Story

Brașov: La Spitalul Clinic de Copii se operează pe mese din anul 1972. Nu-i nimic, sacrificăm copiii ca să construim aeroportul