Brașov: ATENȚIE! Lucrări și în cartierul Tractorul, după Bartolomeu și Schei. Trafic îngreunat

Last Updated on septembrie 2, 2016 Municipalitatea continuă lucrările de reabilitare a cartierelor braşovene şi, după finalizarea lucrărilor din Colonia Metrom, ieri au început lucrările în cartierul Tractorul, în timp ce, în cartierele Şchei şi Bartolomeu, acestea continuă.

„Ţinând cont de lucrările pe care ni le-am propus să le executăm în această zonă, am avut o serie de discuţii şi cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari, pentru a identifica ce alte lucrări mai sunt necesare în acest cartier, cum ar fi: amenajarea de noi alei pietonale sau trotuare, suplimentarea numărului de locuri de parcare, crearea de noi legături între străzile din acest cartier.

14141875_1095904477153801_573502159276376192_n

La discuţii au participat şi reprezentantul constructorului, astfel încât toate lucrările care se fac acolo să ţină cont şi de aşteptările locuitorilor din zonă”, a declarat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov.

Prima zonă vizată este cea cuprinsă între străzile Aleea Constructorilor – strada General Mociulschi – strada General Dumitrache. Se va continua cu lucrările în zona Independenţei, iar în ultima etapă se va ajunge cu lucrările de reparaţii până la strada Octavian Goga.

Lucrările prevăzute pentru zona respectivă constau în de reabilitarea trotuarelor, a străzilor, a aleilor pietonale, înlocuirea capacelor de canal acolo unde este cazul, precum şi curăţarea gurilor de scurgere şi, dacă este cazul, ridicarea capacelor de canal la nivelul carosabilului, suplimentarea locurilor de parcare, colectarea rigolelor pentru scurgerea optimă a apei pluviale şi alte lucrări de acest gen.

Previous Story

Oktoberfest Brașov: Vezi aici programului zilei de astăzi, 2 septembrie

Next Story

Brașov: Gata cu stadionul ultramodern de la Municipal. Devine zonă de mici și festivaluri