Brașov: „Carrefour: pentru o viață mai bună … pentru ei poate … au dublat magazinul și au injumatațit parcarea”

Last Updated on septembrie 20, 2016 Hypermarketul Carrefour din Brașov s-a exstins ocupând jumătate din parcare. Acum cumpărătorii sunt nevoiți să parcheze pe unde pot, de exemplu în parcare la Kaufland.

Pe Facebook,  Brașov: „Carrefour: pentru o viață mai bună ... pentru ei poate ... au dublat magazinul și au injumatațit parcarea” 1 Silviu Magureanu a scris:  Carrefour: ”pentru o viață mai bună”
… pentru ei poate … la Brașov au dublat magazinul și au injumatațit parcarea, binențeles pentru o viața mai bună pentru ei și ”la naiba cu ei” pentru noi … mai mult, deși pe fiecare lamă de parcare se circula pe ambele sensuri, două mașini nu incap una langa alta dacă sunt mașini parcate … alo asigurările, deschideți-vă birouri in parcarea Carrefour Brașov, imediat … pentru o viață mai bună.

14440615_530015320515541_2793180814710559109_n

Ca să se ințeleagă mai bine intr-o zi obișnuită, parcarea este full deci in zilele ”neobișnuite”(sărbători, sâmbăta si duminica) va fi un miracol să gasești loc de parcare … pentru o viață mai bună.

Acești samsari care sug din toate direcțiile(producător, consumator și autoritati locale) ar trebui verificați fără intârziere … pentru o viață mai bună.

Alo, PRESA!!!! … cred că trebuie verificat ce scria in autorizația inițială când autoritatea locala le-a pus la dispoziție tot ce se putea pune(căi de acces, sensuri giratorii, utilitați, etc) și aici mă refer la câte locuri de parcare se angajau că vor avea, care era gradul de ocupare a terenului și cum au obținut autorizația de extindere, că mie imi miroase a dosar penal … pentru o viață mai bună.

Dacă tot au distrus comercianții, producătorii și-și mai bat joc și de consumatori, haideți fraților să vedem dacă totuși respectă legile acestei tări … pentru o viață și mai bună.

Previous Story

Video Brașov: 3 accidente în 30 de minute între Codlea și Vlădeni. Vezi aici Video:

Next Story

Video Brașov: Grupul Sergiana, reacție la acuzațiile că aruncă gunoaie pe drumul spre Poiana Braşov