Brașov: „Balul tuturor Șaguniștilor 2016 – ediția a III-a”

Last Updated on septembrie 28, 2016 Șaguniștii se vor reîntâlni și în acest an în cadrul unui Ba, „Balul tuturor Șaguniștilor 2016 – ediția a III-a”. Acesta va avea loc Hotel Kronwell din Brasov.

Pe pagina de Facebook a evenimentului, organizatorii au scris:„„Dragi sagunisti,
Avem deosebita placere sa va anuntam ca Balul tuturor Sagunistilor-editia a III-a, va avea loc in data de 19 noiembrie 2016, ora 18 la Hotel Kronwell din Brasov.

Ca in fiecare an, ne propunem sa reunim profesori si fosti sagunisti pentru a sarbatori si pastra viu spiritul care ne-a unit sub acelasi blazon, cel al Colegiului National Andrei Saguna.

Pentru ca la editia de anul trecul ne-am reunit peste 420 de colegi sagunisti, ne dorim ca la aceasta editie sa ne întâlnim peste 500 de fosti sagunisti din toate timpurile.
In perioada balului, asociatia va organiza un program cultural in Sala Festiva a Colegiului nostru si un program sportiv pe arena si in sala sportiva.

Pentru cei care doresc sa achizitioneze invitatii la bal va comunicam locatiile de unde se pot procura:
– Sediul ˝METROPOLA˝ – Str. L. Blaga nr.8(lângă Bistro A-HA), program:9-17;
– ˝HOF CAFE˝- P-ța Sfatului 14, program: 9-24;
– Agenția ˝IMOBEXPERT˝- Str. Toamnei nr. 40,(colț cu bld. 15 noiembrie), program: 10-18;
– ˝SUMA SHOP˝ – Str. Lungă nr. 113, program: 9-18;
– Benzinăria de la ˝Ceasul Rău˝ – bld. 13 decembrie nr. 1-3 (lângă Aula Universității);
– ˝TERROIRS – Boutique du Vin˝ – str. Diaconu Coresi nr. 27, program: 12-24;
– ˝KRONWELL˝ – Bld. Gării nr. 7A;
Aici veti gasi tabele in care veti completa date personale si de contact si observatiile necesare pentru derularea in conditii bune a balului ( ex: achitat pt. profesorul ˝X˝ sau ˝Y˝, 1 x meniu Vegetarian, doresc la masă cu ˝X˝ sau ˝Y˝, sau cu generatia ˝X˝ sau ˝Y˝, etc);

Sau contul in care puteti vira bani pentru acestea:
RO03 BACX 0000 0012 0358 8000 – UNICREDIT BANK
Costul unei invitati pentru editia din acest an este de 200RON/pers, iar pentru cei care doresc sa achizitioneze invitatii pentru fosti dascali sau diriginti (asa cum unele generatii au procedat anul trecut) costul este de 100RON/pers.

Pentru orice nelamurire va rog sa ne contactati pe email: office@sagunist.ro, la tel. 0737627487 sau pe facebook la pagina Sagunisti pentru sagunisti si la evenimentul creat aici: Balul tuturor sagunistilor!

VA ASTEPTAM CU DRAG!
SAGUNISTI PENTRU SAGUNISTI”

Previous Story

Brașov: Povestea poliţistului care ţine de mână un copil pierdut în parc. „Eu l-am căutat pe Republicii, dar şi în parc”

Next Story

Corona Brașov a învins Ujpest cu 4-1. Prima victorie în ultimele trei meciuri pentru ardeleni