(Video) Brașovul INUNDAT! „Au fost şi maşini luate de apă” Vezi pe cine dau vina autoritățile:

Last Updated on august 8, 2016 Duminică noapte Brașovul a devenit un oraș sinistrat. O ploaie torențială a luat p nepregătite autoritățile care nu crdeau că zona de la Stadionul Tineretului poate deveni un lac. Din nou.

O ploaie torenţială care a durat aproape o jumătate de oră a făcut prăpăd pe mai multe străzi din Braşov. În zona stadionului Tineretului, reţeaua de canalizare nu a mai făcut faţă, iar apa a ajuns aproape de geamurile maşinilor. Mai mulţi şoferi au rămas blocaţi cu autoturismele în mijlocul apei, informează digi24.ro.

Prefectul judeţului Braşov, Ciprian Băncilă, a declarat la Digi24 că la miezul nopţii se circulă în condiţii relativ normale şi că situaţia este sub control.

„Avem avertizare cod galben de ploaie până în jurul orei 2.40 de minute în această noapte. E posibil ca în zonă, conducta să fie supradimensionată, mulţi nu înţeleg că nu se trebuie să arunce la canal obiectele de care nu mai au nevoie. Au fost 60 de apeluri pentru a semnala probleme cu inundaţii”, a spus Ciprian Băncilă.

Luiza Dănilă, reprezentant al ISU Braşov: „Au fost probleme în tot oraşul, dar cele mai multe în zona stadionului, Strada Lungă. Au fost şi maşini luate de apă, dar nu a fost practic nicio viaţă pusă în pericol. Se acţionează cu mai multe echipaje la nivelul întregului oraş.

Se acţionează în principal pentru înlăturarea electelor, scoaterea apei din subsoluri, persoane care au rămas în maşini. Situaţia este sub control. Sunt foarte multe apeluri care au venit”.

Foarte afectată a fost zona Stadionului Tineretului, aşa cum arată clipurile de mai jos

Cine si-a pirdut numarul de inmatriculare aseara are sanse sa-l gaseasca cu ajutorul grupului de Facebook Gaseste-ti numarul de inmatriculare _ Brasov

Crezi că doar natura este responsabilă?

Previous Story

„Zilele trecute ma aflam pe o strada in cartierul Tractorul din Brasov si din dreapta incerca sa intre in trafic o doamna cu masinuta rosie cu gargarite. Masinile treceau in viteza prin dreptul ei si nici un sofer “”nu o lasa “‘ sa intre si ea saraca in trafic. Am incetinit si am dat cateva flashuri permitandu – i sa intre pe banda intai… Din pacate gestul meu m-a intristat apoi”

Next Story

Brasov: Se redeschide Cinema-ul de stat de pe Griviţei