Brasov: TVR vrea să reia Cerbul de Aur. Vezi ce spune primarul George Scripcaru:

Last Updated on august 8, 2016 Impresionați de succesul Untold Festival, reprezentanții TVR au făcut ieri o vizită la Primăria Brașov pentru discuții la posibilitatea ca de anul viitor să se reia Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur”. Evident că festivalul din Brașov nu se va compara niciodată cu Untold din Cluj ca număr de participanți sau bani cheltuiți de turiști dar se pare că unii sunt mulțumiți să avem aici și muzică ușoară pe lângă cea folclorică.

„A fost o primă discuţie prin care care cei de la TVR ne-au adus la cunoştinţă dorinţa de a relua în 2017 acest eveniment muzical, care deocamdată este doar la faza de intenţie, urmând ca organizarea lui să fie aprobată şi de Consiliul de Administraţie al TVR. Totodată, preşedintele TVR ne-a spus că vor iniţia discuţii şi cu televiziunile din Europa, pentru a sprijini organizarea concursului”, a declarat primarul George Scripcaru citat de mytex.ro.

55tt5t5

Municipalitatea i-a asigurat pe reprezentanţii televiziunii române că braşovenii sunt interesaţi de reluarea festivalului, fiind un eveniment care a promovat oraşul. Organizatorii evenimentului vor avea posibilitatea să depună un proiect la Primăria Braşov, pentru a obţine cofinanţare de la bugetul local, anul viitor.

De asemenea, se discută dacă festivalul să mai fie organizat în Piaţa Sfatului sau să fie aleasă altă zonă a oraşului, care să permită un număr mai mare de spectatori şi crearea unui eveniment de anvergură.

Amintim că prima ediţie a Festivalului „Cerbul de Aur” a avut loc în anul 1968, la Teatrul „Sică Alexandrescu” din Braşov, iar ultima în 2009, în Piaţa Sfatului. În total, au fost 17 ediţii, întrucât nu a fost organizat an de an.

Previous Story

Brasov: Se redeschide Cinema-ul de stat de pe Griviţei

Next Story

Accident Brașov: GRAV! 4 mașini implicate, drumul blocat pe ambele sensuri