Brașov: LOVITURĂ! 38 de vagoane cu lemn, confiscate de polițiști! Trebuiau să ajungă la o mare fabrică de prelucare a lemnului din oraş

Last Updated on august 26, 2016 Lovitură mare dată de polițiștii din Brașov. Aceștia au confiscat lemnele dintr-un tren cu 38 de vagoane care trebuiau să ajungă la o mare fabrică de prelucare a lemnului din oraş. În momentul interceptării transportului, poliţiştii au constatat că nu exista un aviz de însoțire a mărfii.

Polițiștii brașoveni au constatat inițial nereguli privind avizul de însoțire a mărfii, în data de 18 august, apoi întreaga cantitate a fost indisponibilizată. Esta vorba de peste 1.100 de metri cubi, informează digi24.ro.

Pentru a nu bloca activitatea firmei, polițiștii au consimțit ca întreaga cantitate de lemn să intre în circuitul de producție a fabricii, dar au blocat contravaloarea mărfii în conturi.

Cietste si

Brașov: UPDATE. 38 de vagoane cu bușteni confiscate. Vezi ce spune Kronospan

Reprezentanții companiei așteaptă acum notele de constatare ale controlului pentru a emite un punct de vedere asupra faptelor constatate de autorități.

Previous Story

Aeroportul Brașov: „Colegii de la PSD au o datorie morală faţă de comunitatea braşoveană pentru a susţine modificarea legii terenului”, a precizat Gabriel Andronache, deputat PNL. Crezi că o vor face?

Next Story

Medicul Dan Grigorescu: „Brașoveni, unii de la București sunt deciși să ne fure viitorul !” Vezi ce mesaj i-a scris premierului Dacian Cioloș: