Brașov: Alte treceri de pietoni cu semafor în oraș. Vezi unde:

Last Updated on iulie 14, 2016 Primăria Brașov continuă amplasarea de semafoare pentru reducerea accidentelor de circulație. Sunt propuse trei „zebre” de pe DN 13, două de pe strada De Mijloc şi câte una pe străzile Zizinului şi 13 Decembrie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, citat de bzb.ro, astfel de echipamente ar putea fi instalate pe strada Zizinului, în dreptul magazinului Profi, pe strada 13 Decembrie (la Casa Judeţeană de Pensii), pe Calea Făgăraş (la benzinăria OMW de la Stadionul Municipal).

De asemenea sunt în analiză două treceri de pietoni pe strada De Mijloc, una la intersecţia acestei artere cu strada Câmpului, iar cealaltă în dreptul Școlii Gimnaziale nr. 12.

Vizate sunt şi trei „zebre” de pe DN 13 (spre Târgu Mureş), prima imediat după pasajul de la Fartec, a doua la în zona Metabras, iar a treia la piaţa en-gros de alimente din Stupini, aproape de ocolitoare, însă pentru două dintre ele trebuie găsite soluţiile tehnice pentru alimentarea cu energie electrică.

„Am trimis proiectele tehnice către Primăria Braşov pentru a studia variantele de amenajare în zonele identificate de municipalitate şi Poliţia Rutieră, ca zone de risc, urmând ca în Comisia de Circulaţie să se decidă asupra fiecărei propuneri în parte”, a explicat Dan Vătăjelu, director al Flash Group, societate care se ocupă de semaforizare şi iluminat public în municipiul Braşov.

Pe de altă parte, Toarcea a declarat că până la finele săptămânii vitoare, va fi funcţional şi semaforul de pe strada 13 Decembrie, de la intersectia cu străzile Olteţ şi Turnului.

„De câteva zile este funcţional noul semafor la trecere de pietoni de pe strada Hărmanului, din zona fostei fabrici IUS şi sperăm ca în două săptămâni să îl pornim şi pe cel de la Piaţa Dacia”, a mai spus Toarcea.

Previous Story

Brasov: S-a înființat „Comisia specială pentru apa caldă”. Vezi ce va face comisia:

Next Story

Brașov: FELICITĂRI! Ele sunt fetele de 10 ale Bacalaureatului 2016!