(Video) Accident Brașov: TRAGEDIE din nou! 4 persoane au murit!

Last Updated on iunie 23, 2016 Accidentul s-a produs joi după-amiază pe DN 1, între localitățile Dridif și Voila din apropierea municipiului Făgăraș, unde două autoturisme au intrat în coliziune. Inițial au fost trei persoane decedate și trei rănite, dintre care una în stare foarte gravă, fiind efectuate manevre de resuscitare la fața locului.

Pentru salvarea răniților au acționat o mașină de descarcerare, trei SMURD-uri și două ambulanțe, informează agerpres.ro.
Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs din cauza unei depășiri neregulamentare.

Bilanțul persoanelor decedate în accidentul care a avut loc joi pe DN 1 în apropiere de municipiul Făgăraș a a ajuns la patru, iar pentru un rănit se așteaptă elicopterul SMURD pentru a fi transportat la Târgu Mureș, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Streja.

Nu a fost singurul accident rutier petrecut în această după-masă. La Lunca Câlnicului un autoturism s-a răsturnat şi s-a soldat cu doi răniţi, care erau însă conştienţi la sosirea celor două echipaje SMURD şi a celui cu apă şi spumă., informează rttbrasov.ro. Tot pe DN 1, la ieşirea din Predeal spre Azuga, s-a produs un alt accident soldat cu încarcerea unei persoane şi rănirea altor trei.

Aici s-au deplasat 1 echipaj de la descarcerare de la Predeal şi 3 SMURD-uri, câte unul de la Predeal, Braşov şi Sinaia.
Vezi aici Video cu accidentul de la Făgăraș postat de Buna Ziua Fagaras pe Youtube.com:

Previous Story

Brașov: Cei mai buni elevi de gimnaziu vor fi premiaţi duminică de Primărie. Vezi ce premii vor primi:

Next Story

Brasov: Şcheiul îmbracă IA de Sânziene. Vezi programul evenimentelor: