Brașov: Cei mai buni elevi de gimnaziu vor fi premiaţi duminică de Primărie. Vezi ce premii vor primi:

Last Updated on iunie 23, 2016 Elevii brașoveni din clasele V-VIII cu rezultate deosebite vor fi premiați de Primărie în cadrul unui eveniment ce se va desfășura la Aula Universității Transilvania. Evenimentul va avea loc duminică cu începere de la ora 10.00.

Astfel, elevii care obţin premiul întâi vor primi câte 300 de lei, cei care se clasează pe locul al doilea vor primi câte 200 de lei, iar cei care încheie podiumul vor fi recompensaţi cu suma de 100 de lei, informează bzb.ro

La fel cum s-a întâmplat şi în anii precedenţi, vor fi recompensaţi şi cei mai buni elevi din şcolile profesionale, însă ceremonia se va desfăşura abia după ce la aceste unităţi de învăţământ se va încheia anul şcolar, prelungit ca urmare a stagiilor de practică.

Anul trecut, au fost premiaţi 1.820 de elevi. Pe lângă premiile în bani, şefii de promoţie de clasa a VIII-a au primit din partea unui sponsor câte un rucsac, iar cei de clasa a XII-a au primit câte un telefon mobil şi abonament gratuit timp de un an.

Previous Story

Brașov: Copii transformați în Cobai! Primesc medicaţie psihiatrică deși nu au nevoie. Uneori aceștia adorm în timpul orelor de la școală

Next Story

(Video) Accident Brașov: TRAGEDIE din nou! 4 persoane au murit!