Brasov: Recuperarea Iuliei nu s-a făcut cum trebuie de medicii din România

Last Updated on iunie 4, 2016 Iulia Ganea, femeia lovită pe trecerea de pietoni în Cristian, a început tratamentul la o clinică în Israel. Din păcate medicii din România se pare că nu au făcut recuperarea cum trebuie.

„Am stat alături de ea o lună. A fost foarte greu până s-a acomodat şi până s-au obişnuit şi doctorii cu ea. A fost o luptă foarte grea. Acum au depistat şi anumite probleme la Iulia, să vedem dacă apar şi rezultatele.

j56j76jj

Ei spun că nu s-a lucrat deloc pe coloana vertebrală şi pe musculatura spatelui şi a gâtului, şi de aceea, există o atrofie musculară, la care trebuie lucrat foarte mult”, a spus Laurenţiu Ganea, soţul Iuliei citat de rttbrasov.ro.

În altă ordine de idei, pentru că suntem totuși în România, procurorii au decis să închidă dosarul de vătămare corporală gravă a Iuliei deoarece aceasta nu a depus plângere. Nici nu avea cum, se afla în comă. După lungi insistențe, soțul Iuliei l-a convins pe prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov să redeschidă dosarul.

„Acum văd că iarăşi am probleme cu dosarul pentru vătămarea soţiei. Vor să-l claseze, dar nu văd de ce. Eu am depus toată documentaţia cu starea ei, prin care rezultă că ea nu poate să depună plângere şi am depus eu o plângere, după ce am devenit curatorul soţiei”, a explicat Laurenţiu Ganea, soţul Iuliei.

Procurorii au revenit asupra deciziei din luna martie, joi, când prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov a decis redeschiderea dosarului.

Liviu Neculicioiu, şoferul care a spulberat-o pe trecerea de pietoni pe Iulia Ganea, a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi vătămarea fătului.
Vezi aici Video:

Şoferul a fost condamnat definitiv pe 10 februarie 2016, la pedeapsa de doi ani şi patru luni cu executare, după ce iniţial primise o pedeapsă cu suspendare.

Previous Story

Video Brașov: Un autoturism a luat foc lângă Poşta Centrală

Next Story

Brașov: Prezență slăbuță la vot, la ora 9. Vezi câți au votat până acum. Tu, mergi la vot?