Brașov: Prezență slăbuță la vot, la ora 9. Vezi câți au votat până acum. Tu, mergi la vot?

Last Updated on iunie 5, 2016 Până la ora 9, potrivit Prezenței în timp real afișat de BEC, în județul Brașov au votat 17.740 de persoane (3.4%). La nivel național media a fost de 4%. Pe primele locuri ca prezență de vot sunt Teleorman (7.2%), Giurgiu (6.8%) și Olt (6.6%). Pe ultimele locuri se află București (2.1%) , Harghita 2.6%) și Cluj.

Votul a fost suspendat în comuna buzoiană Verneşti până la cel puţin ora 9.00, în condiţiile în care buletinele de vot au fost tipărite greşit.

okokokkn

(foto: Mary Nistor)

Buletinele de vot pentru alegerea primarului au mai multe pagini, respectiv pe prima pagină sunt nume ale candidaţilor la Primărie, iar pe filele următoare sunt numele celor care candidează pentru funcţiile de consilieri locali, deşi acestea ar fi trebuit să fie tipărite separat.

Persoanele care îşi fotografiază sau îşi filmează prin orice mijloace buletinul de vot în timpul exercitării dreptului electoral riscă o amendă cuprinsă între 600 şi 1.000 de lei, a informat duminică purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog, transmite Agerpres.

Previous Story

Brasov: Recuperarea Iuliei nu s-a făcut cum trebuie de medicii din România

Next Story

Brasov: Rezultate alegeri primărie. Vezi ce procente au obținut candidații: