Brasov: NOROCOASĂ! O braşoveancă a câştigat de şapte ori la Loto cu „taloanele galbene”

Last Updated on iunie 9, 2016 Cei mai mulți dintre noi nu câștigăm la loto deși jucăm poate în fiecare săptămână. Nu este cazul brașovencei Zinica Răileanu care a câștigat șapte „taloane galbene” la Loteria Pasivă organizată cu prilejul sărbătorilor de Paşti.

Deși suma câștigată nu este impresionantă, 1.050 lei (7 bilete de câte 150 lei), brașoveanca se poate considera totuşi norocoasă, ţinând cont că tichetele câştigătoare reprezintă aproape jumătate din totalul celor trase la sorţi pentru judeţul Braşov, 16 la număr.

Ceilalţi 9 jucători s-au ales cu câte un singur bilet câştigător de 150 de lei, anunță bzb.ro

Un premiu mai consistent a fost câștigat de Neculai Tudosache, singurul braşovean câştigător la extragerea „taloanelor roşii”, intrându-i astfel în buzunar nu mai puţin de 10.000 de lei.

Jocurile de Loteria Pasivă reprezintă cea mai veche formă de loterie din ţara noastră şi se organizează periodic sau ocazinal, consrând în achiziţionarea unor bilete înseriate, emise special în acest scop, finalitatea fiind obţinerea de câştiguri în cadrul unei trageri ce are loc după o anumită perioadă de timp.

Ediţia actuală a concursului, cea dedicată sărbătorilor pascale, a avut premii în valoare de 3.000, 300 şi 150 de lei pentru „taloanele galbene”, respectiv de 10.000 de lei pentru „taloanele roşii”.

Previous Story

Aeroportul Brașov: Speranțe mari pentru recuperarea terenului. Vezi ce au făcut doi deputați brașoveni:

Next Story

Brasov: Incepe Festivalul La Strada dell‘arte, pe Republicii, pietonal Michael Weiss şi pietonal str. Politehnicii.