Brașov: Medlife mai deschide o clinică în oraș

Last Updated on iunie 14, 2016 MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, își continupă expansiunea în țară după ce a raportat afaceri de 27,6 milioane euro în primul trimestru şi estimează să ajungă la 117 mil. euro până la sfârşitul anului, existând premizele depăşirii acestei cifre în funcţie de tranzacţiile care vor fi finalizate în acest interval, spun reprezentanţii companiei.

“2016 a început foarte promiţător. Am demarat un nou program de investiţii ca urmare a contractării creditului în valoare de 56 milioane de euro, şi am anunţat alte două tranzacţii noi. În continuare, suntem în discuţii avansate cu 3-4 operatori mari şi dacă vom finaliza respectivele tranzacţii credem că vom atinge un nou record istoric, respectiv o cifră de afaceri cumulată la nivel de grup între 130 şi 150 milioane euro”, a spus Mihai Marcu, preşedinte CA MedLife citat de zf.ro.

Adiţional tranzacţiilor aflate în curs, MedLife continuă să investească şi în proiecte de tip green field. Astfel, pentru a doua jumătate a anului compania şi-a propus să deschidă două clinici noi în Braşov şi Ploieşti, urmând să ajungă la o reţea de 35 de uniţăţi medicale de mari dimensiuni în Bucureşti şi în ţară.

“Deschiderea celor două clinici noi vine ca rezultat al cererilor pe care le avem din partea clienţilor multinaţionali. Piaţa pachetelor de prevenţie a crescut foarte mult la nivel local. În primul trimestru, numărul arondaţilor la serviciile noastre de prevenţie şi profilaxie medicală a crescut cu 17.000 astfel încât întreg portofoliu de arondanţi MedLife la nivel naţional a ajuns la 450.000 de clienţi corporate.” a mai spus Mihai Marcu.

Previous Story

Poliția Locală închide Clubul Ragz. Vezi de ce:

Next Story

Brașov: Pietonalul din centrul Rîşnovului, inaugurat vineri