Brasov: Atenţie, abonamentul RAT se „compostează”!

Last Updated on iunie 3, 2016 Regia Autonomă de Transport Brașov a anunțat procedura pe care trebuie să o urmeze călătorii cu abonamente pe card, dar și cei care au biletul încărcat pe noile carduri.

Astfel, braşovenii care şi-au făcut abonamente RAT pe card, trebuie să-l valideze de fiecare dată când urcă într-un mijloc de transport, chiar dacă „leagă” două autobuze în decurs de câteva minute, transmite bzb.ro

Abonamentele RAT pe card trebuie validate la fiecare călătorie. ŞI biletul încărcat pe card se validează în fiecare mașină chiar dacă urci într-un autobuz imediat ce ai coborât din altul. Taxarea e în acelaşi regim cu biletul de hârtie – 2 lei pe 50 de minute.

„Abonamentul RAT tip card trebuie validat la fiecare urcare. Braşovenii care îşi încarcă dispozitivele cu anumite sume de bani, echivalând practic biletele, trebuie să le valideze şi ei. De taxat, însă, nu vor fi taxaţi decât după 50 de minute.

De exemplu, urcă într-un autobuz cu biletul de pe card, îl validează, apoi coboară şi urcă într-un alt mijloc de transport. Validează din nou cardul, dar el nu va fi taxat decât după scurgerea celor 50 de minute da la prima validare.

Ce ne interesează pe noi este să vedem câţi oameni sunt la un anumit moment în maşini, prin sistemul nostru de monitorizare. Aceste date le vom folosi pentru configurarea traseelor, să ştim câte maşini trebuie să fie pe un anumit traseu şi la ce oră au un grad de încărcare foarte mare, astfel încât este nevoie de suplimentări. Planul se aprobă în toamnă, în cadrul şedinţei de Consiliu Local”, a explicat Silviu Ştefan, purtător de cuvânt RAT Braşov.

Previous Story

Brasov: Alți doi bărbați ARESTAȚI în cazul profesoarei ucise. Vezi PLANUL ucigașilor:

Next Story

Brașov: A ÎNCEPUT nebunia! Se dau deja bani pentru cumpărarea voturilor