Brașov: A ÎNCEPUT nebunia! Se dau deja bani pentru cumpărarea voturilor

Last Updated on iunie 3, 2016 Gazeta Brașovului anunță că astăzi au fost văzute mai multe persoane care ofereau mită electorală în cartierele Bartolomeu și Astra (strada Vulturului).

„Au început tentativele de cumpărare a voturilor. În această după-amiază și seară, am fost sesizați la redacție de către mai mulți cetățeni că în diferite cartiere ale Brașovului, echipe de indivizi încearcă să ofere mită electorală. Astfel de tentative au fost semnalate în cartierele Bartolomeu și Astra (strada Vulturului).

yrjujy777

Tentativele unor candidați de împrietenire cu șefi ai instituțiilor de ordine publică din Brașov sunt inutile. Conform informațiilor Gazetei Brașovului, toate serviciile organelor de poliție sunt în alertă, iar zonele considerate de risc sunt supravegheate. Oferirea și primirea de mită electorală se pedepsește cu închisoarea.

Nu vă riscați libertatea. Sesizați imediat Poliția sau sunați la 112 în cazul în care asistați sau sunteți implicați într-o astfel de tentativă” spun cei de la Gazeta Brașovului.

Previous Story

Brasov: Atenţie, abonamentul RAT se „compostează”!

Next Story

Brașov: Un bărbat a bătut 3 polițiști într-o stație RAT! Unul a fost chiar mușcat!