Video Brașov: Îl cunoști? A încercat să-și omoare iubita de 15 ani cu ciocanul

Last Updated on mai 9, 2016 18 ani dar plin de instincte ucigașe. Este cazul unui adolescent din Sînpetru care la vârsta lui nu concepe că nu este Dumnezeul unei fete de 15 ani. Pentru că fata a vrut să se despartă, Buricul Pământului s-a gândit că ar fi mai bine să-i dea cu ciocanul în cap.

Un adolescent în vîrstă de 18 ani şi-a atacat fosta iubită, a lovit-o şi a înjunghiat-o, ieri la Sînpetru. Băiatul a întîlnit-o pe copila cu trei ani mai mică în staţia de autobuz.

Fata voia să meargă la Braşov. S-a oferit s-o conducă el cu maşina, dar a fost refuzat iniţial. A convins-o să urce, dar apoi, furios că fata nu dorea să reia relaţia cu el, a dus-o pe un deal unde a lovit-o cu un ciocan şi a înjunghiat-o cu un cuţit.

Speriat, a dus-o apoi la o prietenă ca să-i spele rănile, sperînd că va scăpa astfel basma curată. În tot acest timp, o ameninţa cu moartea dacă va spune ceva. Cînd fata la care a dus-o agresorul a văzut-o pe copila de 15 ani plină de sînge, a sunat la poliţie. Tînărul de 18 ani a fost arestat, iar victima lui se află la spital cu răni grave.

În urmă cu o lună, fata de 15 ani i-a spus prietenului ei că vrea să rupă relaţia. Tînărul, foarte gelos, după cum spun părinţii fetei, o lovise de cîteva ori şi înainte pentru simplul motiv că şi-ar fi salutat colegii de şcoală din comuna Sînpetru.

„O tot ameninţa că ea nu trebuie să meargă la şcoală, să munceassca şi să facă nimic în viaţă pentru că o ţine el, o ameninţă să nu vorbească cu nimeni, nu avea dreptul la Facebook, la viaţa ei, decît să vorbească cu mama şi cu tata, atît. L-am tratat ca pe copilul nostru“, a spus mamei fetei pentru protv.ro și preluată de Monitorul Expres.

După fapta de sîmbătă, agenţii l-au încătuşat repede pe agresor, iar fata a fost transportată la Spitalul de Copii din Braşov şi dusă direct la Reanimare.

Vezi aici Video:

Minora este şocată, are coşmaruri şi este foarte agitată, susţine mama ei. Pentru a depăşi momentul are nevoie de consiliere psihologică. Acuzat de tentativă de omor, fostul prieten al fetei a ajuns în arest.

Previous Story

Zilele Brașovului. Vezi programul de sâmbătă! PS: Autobuzele RAT Braşov îşi modifică traseele sâmbătă şi duminică

Next Story

Brașov; Un nou sens giratoriu, la una din cele mai aglomerate intersecții din oraș