Brașov; Un nou sens giratoriu, la una din cele mai aglomerate intersecții din oraș

Last Updated on mai 9, 2016 Primăria Brașov a anunțat o serie de lucrări care vor avea loc în oraș ăn perioada următoare. printre ele și construcția unui sens giratoriu la intersecţia Bulevardului Saturn cu strada Uranus.

„Pentru efectuarea lucrărilor de reamenajare a acestei intersecţii a fost eliberat certificatul de urbanism, iar pasul următor este obţinerea autorizaţiei de construire”, a declarat primarul Braşovului, George Scripcaru citat de bzb.ro.

În prezent, intersecţia Bulevardului Saturn cu Strada Uranus este semaforizată, iar primarul a precizat ca traficul rutier este îngreunat, în special, de vehiculele care vin dinspre „Micşunica” şi vor să vireze la stânga.

De asemenea, în ultimii ani, pe strada Uranus circulă tot mai multe vehicule, iar multe dintre ele virează spre centrul oraşului, astfel că pe se formează coloane lungi de maşini care aşteaptă culoarea verde a semaforului.

Asfalt nou pe 15 Noiembrie şi Strada Toamnei
După ce recent, Strada Lungă a fost reasfaltată, primarul George Scripcaru a anunţat că în perioada următoare se va turna asfalt şi pe alte două artere principale, pe care în ultimii ani au efectuat lucrări reţeliştii.

„Imediat ce vreme va permite, va fi reasfaltată strada Toamnei. De asemenea, aceeaşi lucrare va fi efectuată şi pe Bulevardul 15 Noiembrie, pe tronsonul cuprins între Patria şi intersecţia cu străzile Toamnei, Calea Bucureşti şi strada Zizinului”, a mai spus primarul.

Pe de altă parte, după ce au fost terminate lucrările la noua trecere de pietoni de pe Bulevardul Iuliu Maniu, din zona Spitalului Sf. Constantin, a fost realizată şi corelarea semaforului de la noua zebră cu cel de la „Ceasul Rău”.

Previous Story

Video Brașov: Îl cunoști? A încercat să-și omoare iubita de 15 ani cu ciocanul

Next Story

Cutremur în Brașov, în această dimineață! 3 cutremure în 4 ore, în România