Pe Aeroportul Brașov ATERIZEAZĂ avioane, ilegal! Pista a devenit drum pentru căruțele care transportă piatră! Și unii mai au iluzia că vor mai construi vreodată Aeroportul

Last Updated on mai 28, 2016 Aeroportul Brașov reprezintă cea mai serioasă investiție a acestui oraș. Dar ce se întâmplă acum acolo arată un amatorism pe care o iluzie colectivă o ascunde perfect: avioane care aterizează ilegal, căruțe care transportă piatră pe pistă, gard furat.

Ieri, în ședința Consiliului Județean, consilierul Paul Enache susţine că ştie sigur că cel puţin un avion a aterizat pe pista aerportului de la Ghimbav în ultimele luni, potrivit rttbrasov.ro.

rfrewerer

Social democratul braşovean declara chiar că pista a devenit loc de trafic pentru basculantele şi căruţele care cară piatră din zonă.

„Nu știu cine i-a dat aprobare, cine era, ce făcea. Poate era un avion cu imigranți! De asemenea, în incinta aeroportului circulă basculante care cară piatră ca pe moșia lor”, a afirmat Enache citat de mytex.ro.

Anul trecut, executivul CJ constata că din gardul care împrejmuieşte pista aeroportului dispăruseră 150 metri.

Pentru că firma care se ocupa cu conservarea lucrărilor şi cu paza obiectivului nu şi-a îndeplinit misiunea pentru care a fost angajată s-a decis neprelungirea contractului care a fost valabil până la 1 mai.

Serviciul va fi derulat de Direcţia de Pază din subordinea administraţiei judeţene. O eroare strecurată în documentaţia întocmită de angajaţii forului judeţean a încins din nou spiritele printre consilieri joi.

În acte, suma necesară pentru finalizarea lucrărilor la aeroport era 31 milioane 500 de mii de lei, când de fapt, valoarea reală era de peste 35 de milioane. Eroarea a fost sesizată şi corectată înainte de votul plenului.

Previous Story

Aeroportul Brașov: Primarul din Sfântu Gheorghe, om serios. A spus ADEVĂRUL despre aeroport. Vezi când va fi de fapt gata:

Next Story

Brasov: Ai văzut-o? Diana este căutată cu disperare de părinți