Brasov: Ai văzut-o? Diana este căutată cu disperare de părinți

Last Updated on mai 28, 2016 O tânără de 16 ani din Brașov este căutată de câteva zile după ce mama acesteia a anunțat dispariția ei. Diana Belici a plecat în data de 24 mai la liceul din municipiul Brașov unde învață și nu a mai revenit la domiciliu.

Imediat după sesizare, polițiștii au început activitățile de căutare a minorei, dar fără nici un rezultat până la această oră. Astfel, poliţiştii au mediatizat cazul, poate cineva are indicii cu privire la locul în care s-ar putea afla adolescenta, informeaza mytex.ro

rtgrtgtgty65u76765

„Minora are 1,60-1,65 m înălţime, greutate 45 kg, păr șaten lung, ochi căprui, iar în momentul dispariției era îmbrăcată cu o pereche de blugi albaștri, tricou roz, geacă albastră, purta încălţăminte sport neagră și avea o geantă neagră”, sunt semnalmentele copilei, datele fiind oferite de comisarul-şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IJP Braşov.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Previous Story

Pe Aeroportul Brașov ATERIZEAZĂ avioane, ilegal! Pista a devenit drum pentru căruțele care transportă piatră! Și unii mai au iluzia că vor mai construi vreodată Aeroportul

Next Story

Brașov: Un bărbat a fost atacat de urs. SMURD-ul este acolo