Cătălin Leonte: 10.000 de persoane din Brașov au rămas fără apă caldă înainte de Paști și nimeni de la Primărie nu-și cere măcar scuze

Last Updated on mai 10, 2016 Candidatul indepedent la Primăria Brașov, Cătălin Leonte, a atacat astăzi într-o conferință de presă problema corupției de la nivel local și înțelegerile între partide pentru ca un anumit candidat să câștige fără probleme.

El i-a criticat pe Răzvan Popa, George Scripcaru și Adrian Gabor, motivele fiind explicate în videoclipul de mai jos.

bgbrrbeter

Pe de altă parte, Leonte spune că s-ar fi așteptat la scuze publice din partea primarului și a consilierilor locali în funcție, care au lăsat de Paști 10.700 de familii fără apă caldă și care ar trebui să fie o temă de campanie electorală în ceea ce privește soluțiile propuse, informează newsbv.ro.

De asemenea, a întrebat de ce PNL, care deține majoritatea în Consiliul Local și Consiliul Județean nu a luat măsurile necesare pentru reducerea tarifului la apă – canal, deși are toate pârghiile necesare, în schimb a agreat un management la Compania Apa plătit generos, deși criteriile de performanță sunt minimale și vizează încasarea facturilor.

Un alt subiect abordat de Leonte a fost „amplasarea aberantă a «polițiștilor culcați» la trecerile de pietoni, dar principala problemă rămâne: lipsa de vizibilitate pe timp de noapte și mai ales când plouă a trecerilor de pietoni.

Este necesată o iluminare mai bună, așa cum s-a făcut la o trecere de pietoni pe Independenței. Să pui niște becuri este o soluție cel puțin la fel de ieftină ca aceea a polițiștilor culcați.

Apoi, de ce nu ne spune nimeni despre panourile luminoase, imense, din intersecții, care estompează vizibilitatea în jur? Cei care au eliberat certificate pentru ele nu își cer scuze? Sau astfel recunosc că au greșit?”, întreabă Leonte.

Vezi aici Video postat de newsbv brasov pe Youtube.com:

Nu în ultimul rând, Leonte a făcut apel la cei 99,99% membri ai PSD Brașov, care sunt oameni curați și care „trebuie să se delimiteze de activitatea fostului președinte al PSD Brașov, deputatul Constantin Niță, cunoscut acum drept«deputatul 5%», care a ținut cu dinții să îl pună candidat la Pirmărie pe Răzvan Popa, care să continue înțelegerile lui tranpartinice”

Previous Story

FC Brașov în FALIMENT, „U” Cluj salvată de investitorii italieni

Next Story

Brasov: Modificări importante în traficul rutier chiar de mâine! Sensuri unice, desființări de trecerei de pietoni etc.