Brasov: Politistii au identificat cadavrul descoperit intre niste stanci. Vezi cine e femeia data disparuta in urma cu un an

Last Updated on mai 18, 2016 Rămășițele umane găsite sâmbătă între stânci în Brașov au fost identificate de polițiști. Ele aparțin unei femei de 65 de ani, data disparuta de familie, dupa ce in iunie anul trecut nu s-a mai intors de la o banala plimbare.

Ramasitele omenesti scoase de salvamontisti dintre stanci erau atat de degradate incat nu-ti puteai da seama daca apartin unei femei sau unui barbat. Singurele indicii erau hainele, distruse de intemperii, si cateva obiecte, printre care cheile unui apartament.

refrefwerfrwe

Politistii au cautat familiile care au reclamat disparitii in ultima vreme si asa au ajuns la rudele femeii. Au incercat in apartamentul victimei – cheile gasite si se potriveau perfect. In plus, cei din familie i-au recunoscut verigheta. Pensionara decedata iubea muntele si obisnuia sa faca zilnic plimbari in natura, informeaza stirileprotv.ro

De obicei isi lua cainele cu ea, insa ultima data a plecat singura si nu s-a mai intors acasa. Rudele si prietenii au cautat-o in zadar zile intregi. Dupa aproape un an, un barbat care aduna pietre dintre stanci, a zarit-o si a sunat la 112. Anchetatorii incearca sa afle acum cauza decesului.

 

Previous Story

Video Brașov: INCENDIU puternic lângă Maternitate!

Next Story

Brasov: O pisică a provocat un incendiu în centrul orașului. Vezi ce a făcut: