Brașov: Colegii profesoarei ucise vor să se ocupe de funeralii

Last Updated on mai 18, 2016 Profesoara de sport ucisă săptămâna trecută şi aruncată pe Transfăgărăşan ar fi fost ucisă pentru avere, conform primelor investigații efectuate de polițițti. Ironia face ca femeia să nu aibă mulți bani, ea locuind cu chirie într-un apartament modest din Braşov.

Femeia a fost găsită cu un ştreang în jurul gâtului, dar nu aceasta a fost arma crimei. Cel mai probabil, femeia a fost strangulată cu mâinile, iar cordonul a fost pus în jurul gâtului la derută, informează bzb.ro.

bgbgbee

„După ce ne-a venit raportul de la Medicină Legală, tindem spre varianta unui omor pentru că leziunile care au fost în zona gâtului nu s-au datorat ştreangului, ci apăsării mâinilor. I-au fost, de asemenea, obturate căile respiratorii. Asta ne-au spus medicii legişti”, a declarat Ion Veştemean, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Întrebat când se consideră că ar fi fost ucisă profesoara din Braşov, acesta a precizat că „se pare că faţă de data de 9 mai, când am primit noi sesizarea, ar fi fost ucisă cu 48 – 72 de ore înainte”.

Totodată, întrebat despre varianta în care femeia ar fi fost ucisă în altă parte şi apoi adusă pe Drumul Naţional 7 C – Transfăgărăşan, unde a fost găsită, prim-procurorul a declarat că „există şi posibilitatea aceasta”, precizând că deocamdată există doar indicii care nu au fost confirmate încă.

„Avea hainele răvăşite, ca şi cum a fost târâtă. Faptul că a fost lăsată chiar la marginea drumului şi nu a fost dusă mai departe, într-un loc unde accesul se face mai greu, poate fi un semn că s-a dorit să fie găsită. A fost adusă noaptea şi lăsată acolo”, au declarat, pentru presa centrală, surse apropiate anchetei.

Pentru că profesoara de sport nu a fost căsătorită şi nu a avut copii, colegii vor să se ocupe de funeralii. Vioroca Borzoş trăia singură, într-un apartament închiriat, în municipiul Braşov.

Previous Story

Brașov: FELICITĂRI! Argint şi bronz pentru şagunişti, de la NASA

Next Story

Brașov: În mall-ul Coresi se deschide un restaurant chinezesc! Vezi ce poți servi: