Brașov: Bazar cu Lucruri Gratis, o nouă ediție

Last Updated on mai 21, 2016 UPDATE: Bazarul s-a amanat! „Ok, ne lasam batuti sambata asta, norii si previziunile meteo triste ies castigatori, ne intalnim cu totii sambata urmatoare, pe 28 mai. Tineti pumnii sa fie frumos atunci, si anuntati-va cunostintele sa nu mai vina maine…” spun organizatorii pe Facebook.

Sâmbătă, între orele 12:00-14:00, va avea loc o nouă ediție a Bazarului de lucruri gratis, pe Str. Suisul Castelului, nr 3.
Pe Facebook, organizatorii au scris: „Hai si tu la Bazarul cu Lucruri Gratis, locul unde oamenii doneaza obiectele pe care nu le mai folosesc si isi aleg complet gratuit orice lucru de care au nevoie.

13254507_10154148379447560_5652528616570895079_n

Organizat cu ajutorul voluntarilor, Bazarul este o intalnire periodica a comunitatii locale in care participantii aduc si ofera complet gratuit: produse in stare de functionare, discutii, prietenie, bunatati, servicii, buna dispozitie, jocuri, si orice alte lucruri care pot fi impartasite intr-o comunitate.

Fara bani, fara schimburi, fara negocieri. Totul Gratuit!

Produsele care vor ramane in urma Bazarului vor ajunge la persoane cu probleme materiale (prin intermediul institutiilor de profil, fundatiilor/ong-urilor) sau vor fi oferite celor care au nevoie de ele online, prin platforma LucruriGratis.ro.

O initiativa a Departamentului de Binefaceri, cu sprijinul platformei LucruriGratis.ro, Centrului de Voluntariat Brasov, si a oamenilor cu suflet mare din orasul nostru:)”

Previous Story

Cât de poluat crezi că este Brașovul?

Next Story

Salonul Auto Brașov 2016, în weekend. Vezi aici programul: