Se Înnoiesc. Prima școală din Brașov cu lift exterior la o clădire veche

Last Updated on mai 17, 2016 După renovările de la Meșotă a venit rândul și celor de la Colegiul Unirea să se „înnoiască”. Documentația a fost finalizată urmând să fie aprobată pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Colegiul „Unirea” va fi prima unitate de învăţământ din Braşov care va avea lift exterior la o clădire veche. Liftul este inclus în planul de reparaţii capitale pentru corpul A şi va fi folosit atât de persoanele cu dizabilităţi, cât şi de ceilalţi elevi sau profesori, informează mytex.ro.

ReleveConcept4bWEB

Pe lângă construcţia liftului, sunt prevăzute lucrări: de revizuire a şarpantei şi a învelitoarei, la faţade, interioare (zugrăveli, înlocuirea ferestrelor şi recondiţionarea uşilor, suplimentarea grupurilor sanitare, amenajarea de vestiare şi duşuri, înlocuirea pardoselii în sălile de clasă), de înlocuire a tuturor instalaţiilor (apă, canalizare, instalaţii electrice şi de încălzire, telefonie şi internet) şi exterioare, precum refacerea trotuarelor.

Preț estimat la aproape 7,16 lei fără TVA
Lucrarea are o valoare estimată de 7.158.712,7 lei fără TVA.

„Colegiul Naţional Unirea funcţionează într-o construcţie cu un regim de înălţime S+P+E la corpul A. Acoperişul clădirii este de tip şarpantă. Corpul A funcţionează cu 27 de săli de clasă, birouri, bibliotecă, grupuri sanitare, cabinet medical, Sali de sport, sala festivă, cu suprafaţa utilă de 4122.15 mp, suprafaţă construită de 1394 mp şi suprafaţă desfăşurată de 5332.89 mp”, conform descrierii din proiect.
Proiectul Tehnic a fost realizat de către SC. GRANITA IMPEX SRL.

Previous Story

1 an de Starbucks Brașov! Vezi ce ți-a pregătit:

Next Story

Brașov: FELICITĂRI! Argint şi bronz pentru şagunişti, de la NASA