(Video) Accidente Brașov: Bărbat LOVIT pe TRECEREA de PIETONI! Polițistul care făcea măsurători a fost LOVIT de altă mașină și aruncat 10 metri!

Last Updated on aprilie 29, 2016 Inconștiența celor de la Primărie care tot spun că trecerile de pietoni sunt în regulă sau că vor pune un covor antiderapant magic care să oprească mașinile nu pot opri valul de accidente. Trecerile de pietoni trebuie ILUMINATE și luate alte măsuri pe care le propun polițisștii și nu niște birocrați din Comisia de Circulație!

Aseară, un  pieton în vârstă de 47 de ani a fost lovit de un autoturism în timp ce traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni din faţa gării Bartolomeu, din Braşov, informează evz.ro. La faţa locului a fost trimis un agent, în vârstă de 31 de ani, pentru a face investigaţiile de rutină.

Numai că, la un moment dat şi agentul a fost lovit de un autoturism care circula cu viteză, luat pe capotă şi aruncat 10 metri. Agentul a suferit un traumatism cranio-cerebral şi şi-a pierdut starea de conştienţă.

Atât victima lovită pe trecerea de pietoni, cât şi agentul de la Poliţia Rutieră accidentat în timp ce făcea măsurătorile de la faţa locului au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov. Se pare că acum ambele victime sunt conştiente.

Vezi aici Video postat de newsbv brasov pe Youtube.com:

Şoferii vinovaţi de cele două accidente sunt cercetaţi pentru vătămare corporală gravă din culpă.

Previous Story

„Bataie de joc la Rat Brasov! Va informez ca suntem luati de prosti, cetateni!”

Next Story

Brașov: Vom primi Lumina Sfântă de la Ierusalim