„Bataie de joc la Rat Brasov! Va informez ca suntem luati de prosti, cetateni!”

Last Updated on aprilie 28, 2016 RAT Brașov continuă să-i supere pe brașoveni. Chiar dacă și-au închis pagina de Facebook în urma avalanșei de sesizări, brașovenii reclamăă situațile neplăcute în care sunt puși.

 

Pe Facebook, o brasoveanca a scris: „Bataie de joc la Rat Brasov!!!
Ieri pe linia lui 22 la 14.38, conform programului, trebuia sa ajunga un autobuz la statia Spitalul Marzescu.. nu a venit.. a ajuns in schimb un autobuz obosit pe la 14.50, nici macar 14.46, cf. programului.. evident nu am mai ajuns la timp unde mergeam.
Azi, statia Valea Cetatii.. repetir! Uite 31 de 10.10 ca nu-i !!
Va informez ca suntem luati de prosti, cetateni! ”

În altă ordine de idei, RAT Brașov a transmis un comunicat de presă cu programul de Paște. Vom vedea dacă-l vor respecta.

Astfel, în zilele de 30 aprilie şi 01 mai a.c., se va circula conform orarelor corespunzătoare unor zile de sâmbătă şi, respectiv, duminică.
Luni, 02 mai 2016, circulaţia autobuzelor şi troleibuzelor se va desfăşura conform orarelor corespunzătoare unei zile de duminică, între orele 6.30 şi 22.30. În funcție de cererea de transport existentă pe anumite linii, în anumite intervale orare, R.A.T. Brașov va lua toate măsurile necesare în vederea asigurării capacității de transport necesare.

 

Previous Story

Încep ZILELE Brașovului cu Parada Junilor! Vezi aici programul pe zile:

Next Story

(Video) Accidente Brașov: Bărbat LOVIT pe TRECEREA de PIETONI! Polițistul care făcea măsurători a fost LOVIT de altă mașină și aruncat 10 metri!