Brașov: Vânzătoare fugărită cu maşina prin benzinărie de un client nervos. Martorii au sunat la 112

Last Updated on aprilie 26, 2016 O angajată a unei benzinării din Brașov a fost fugărită cu mașina prin stația peco de un client nervos. În urma acestui incident femeia a ajuns la spital, iar bărbatul la psihiatrie.

Vasile Bratu, un braşovean în vârstă de 38 de ani, a oprit în dimineaţa zilei de 19 aprilie la o staţie peco din Braşov să alimenteze, însă la casa de marcat nu i-a funcţionat cardul. După un schimb de replici cu vânzătoarea, s-a reîntors în maşină, fără să plătească. Vânzătoarea s-a luat după el, să îi ceară banii, însă bărbatul a lovit-o cu portiera, după care a început să o alerge cu maşina prin staţia peco, informează click.ro

Scena, desprinsă parcă dintr-un film de acţiune, s-a petrecut sub privirile stupefiate ale celor opriţi la pompe. Mai ales că bărbatul, în goana lui, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în zona terasei staţiei peco. Martorii au sunat la 112, iar bărbatul a fost imobilizat de poliţişti.

Femeia lovită a avut nevoie de două zile de spitalizare, iar acum se află în afara oricărui pericol.

Previous Story

NINGE ca în povești în Poiana Brașov. Vezi aici LIVE:

Next Story

Brasov: „Domnul Cosko, 59 de ani, bolnav cu un ajutor de șomaj de doar 140 de lei. Își împarte singurătatea cu cei patru pereți decojiți și când intri în prima încăpere, ai senzația că ai ajuns într-un buncăr”