Brasov: „Domnul Cosko, 59 de ani, bolnav cu un ajutor de șomaj de doar 140 de lei. Își împarte singurătatea cu cei patru pereți decojiți și când intri în prima încăpere, ai senzația că ai ajuns într-un buncăr”

Last Updated on aprilie 26, 2016 Pe pagina de Facebook, Aproapele Meu a fost postat un anunț de ajutorare pentru pentru domnul Cosko, un bărbat de 59 de ani care trăiește singur, bolnav dintr-un ajutor de șomaj de doar 140 de lei. Joi, 28 aprilie va fi făcut un prim pas în ajutorarea domnului Cosko, procurarea de alimente.

 

„Faceți cunoștință cu domnul Cosko. Am ajuns la dumnealui printr-o recomandare a unei familii sărmane care a fost dispusă să renunțe la ajutorul nostru, pentru a izbuti să îi facem zilele un pic mai roz domnului din imagine. Cosko locuiește în Bartolomeu, Brașov, într-un apartament deloc prietenos. La cei 59 de ani ai săi, bolnav fiind, nu mai are putere să trebăluiască și se chinuie de pe o zi pe alta cu un ajutor de șomaj mizer de aproximativ 140 lei.

ewweqewffew

Își împarte singurătatea cu cei patru pereți decojiți și când intri în prima încăpere, ai senzația că ai ajuns într-un buncăr. Îi este foarte greu să aibă grijă de el însuși și trec lunile pe lângă dânsul fără să reușească să își procure medicamentele necesare.

Am povestit cu dânsul una-alta și am plecat întristați, însă mulțumind lui Dumnezeu pentru ce avem și mai ales pentru puterea de a ne lansa în acest proiect caritabil. Pentru domnul Cosko ne vom mobiliza în primă instanță cu procurarea de alimente, pe care le vom livra JOI, 28 aprilie.

Dacă doriți să vă alăturați nouă, ne întâlnim la ora 16 în față la Penny, în Bartolomeu. De asemenea, dacă doriți să donați alimente, așteptăm un mesaj pe această pagină sau un apel la 0734. 596. 089. Domnul Cosko nu are telefon și încă nu am primit acordul de a-i face publică adresa de domiciliu.

Joi vom discuta cu domnul Cosko și vom decide împreună dacă vom renova și igieniza apartamentul, urmând astfel să vă anunțăm ce fel de ajutor ne-ar prinde bine.”, scrie în mesajul celor de la Aproapele Meu.

Previous Story

Brașov: Vânzătoare fugărită cu maşina prin benzinărie de un client nervos. Martorii au sunat la 112

Next Story

Accident Brasov: DUREROS! Femeie lovita pe trecerea de pietoni. Momentul filmat. ATENTIE, imagini șocante!