Brașov: Faliment la parcarea de la Spitalul Militar? Stă mai mult goală

Last Updated on aprilie 14, 2016 Multlăudata parcare de la Spitalul Militar se dovedește a fi un faliment încă de la primele luni de la inaugurare. Se pare că Primăria Brașov a calculat un pic greșit dorința brașovenilor de a parca acolo cheltuind aiurea doar câteva milioane de euro.

Deşi au trecut mai bine de patru luni de la inaugurare, parcarea multietajată de la Spitalul Militar „Regina Maria” din Braşov nu prea atrage şoferi, aceştia continuând să se lupte pe locurile de parcare din zona Primăriei şi a Parcului Central, informează mytex.ro.

hnteytyynnt

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, din cele 306 locuri existente în noua parcare, între 150 şi 200 rămân libere, zilnic, deşi costul unei ore de staţionare este 1,5 lei, ca în restul zonelor.
Mai rău este că şoferii continuă şi să parcheze pe „interzis”, pe străduţe adiacente, lângă spital.

[ads2]

Parcarea multietajată are patru niveluri în subteran şi două supraterane, la care se adaugă un etaj tehnic. Aceasta are în total 306 locuri, dintre care 10 sunt destinate persoanelor cu dizabilităţi, şapte sunt rezervate pentru limuzine şi alte opt sunt pentru maşini electrice.

De asemenea, au fost amenajate 29 de locuri pentru parcarea bicicletelor.

Previous Story

Brașov: Ești de acord? Reconstrucția statuii lui Arpad pe Tîmpa sau a Bisericii Reformate în locul hotelului Aro

Next Story

Brașov: Sunteți invitați la Muzică de Paşti cu Anatoly, în biserica de pe Valea Cetăţii