Accident Brasov: Lovita pe trecerea de pietoni! O femeie de 79 de ani nu a fost iertata de sofer

Last Updated on aprilie 18, 2016 Astazi un alt pieton a fost lovit pe trecerea de pietoni chiar daca se afla pe mijlocul zebrei!

În mod inexplicabil, şoferul care circula cu viteză mică, nu a dat prioritate, deşi femeia era la jumătatea trecerii pe care erau angajaţi în traversarea străzii şi alţi pietoni.

trecere

„O femeie în vârstă de 79 de ani a fost lovită de un autoturism. S-a intervenit cu un echipaj SMURD pentru acordarea primului ajutor medical. În urma acestui accident, femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral, unul toracic şi traumatisme la membrele inferioare.
Este conştientă şi a fost transportată la spital de echipajul SMURD”, a explicat luni, cpt. Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov citat de rttbrasov.ro.

[ads2]

Poliţia Rutieră face cercetări pentru stabilirea vinovăţiei în producerea accidentului, care pare să se datoreze, la prima vedere, neatenţiei şoferului care a ignorat pietonii aflaţi în traversare în acel moment.

Previous Story

Brasov. „Taci din gură doctore”. Medicul Dan Grigorescu: „Îmi prezint demisia întâi pe Facebook, urmând s-o transmit în cursul zilei și pe cea scrisă”

Next Story

De la Capra Neagră din Poiana Braşov, la conducerea unuia dintre restaurantele de top din Londra. „Tata gătea mereu acasă, aşa că de la o vârstă fragedă am fost înconjurat de mâncare, de procesul de a găti”