Video Brasov: Tânăr bătut de 3 indivizi într-un autobuz RAT de pe linia 6

Last Updated on aprilie 4, 2016 Un tânăr din Brașov a primit o bătaie cruntă, în urmă cu câteva zile, de la trei indivizi într-un autobuz al RAT de pe linia 6. Cei 3 l-au acuzat ca ar fi furat un telefon mobil si au tabarat pe el, iar cand martorii incercau sa intervina, acestia deveneau si mai agresivi. Întreaga scenă a fost filmată cu un telefon mobil.

Cei trei barbati pareau pregatiti sa se razbune: unul dintre ei era inarmat cu o teava. Tanarul lovit cu sete a incercat sa se apere, insa tentativa lui a fost reprimata tot cu violenta, informează stirileprotv.ro

Cazul a intrat acum si in atentia politiei, care cerceteaza atat presupusul furt, cat si bataia din autobuz, pentru ca ambele parti au depus plangeri penale.

Liviu Naghi purtatorul de cuvant al IPJ Brasov: “Un barbat a depus o plangere cu privire la faptul ca i s-a furat telefonul mobil. Intr-un mijloc de transport din municipiul Brasov, barbatul a avut impresia ca telefonul se afla in posesia unui calator. Barbatul a agrest calatorul, incercand sa isi recupereze telefonul. Ulterior, calatorul a depus si el plangere cu privire la agresiunea produsa in autobuz.”

[ads2]
Vezi aici Video postat de newsBrasovulTau .ro pe Youtube.com:

Politistii urmeaza sa clarifice daca barbatul a fost acuzat de furt pe buna dreptate, iar cei trei agresori vor fi cercetati pentru vatamare corporala.

Previous Story

Accidente Brașov: 2 persoane lovite de tren, în două locuri diferite

Next Story

Brașov. Cătălin Leonte: Apel către tineri