PNL Brașov s-a răzgândit. Vezi cine va fi noul candidat la Primărie. Îl votezi?

Last Updated on martie 14, 2016 Cum George Scripcaru nu mai are voie să candideze pentru Primărie din partea PNL, liberalii l-au ales săptămânile trecute pe Adrian Oprică. Dar se pare că s-au răzgândit și vor propune pe cineva mai serios.

Surse apropiate PNL susţin pentru mytex.ro că, în următoarele zile, liberalii vor face cunoscut numele candidatului pentru Primăria Braşov. Anunţul nu va face decât să confirme rezultatul recent încheiatului sondaj intern, în care, pentru candidatura la funcţia de edil-şef, pe primul loc s-a situat fostul viceprimar Adrian Gabor.

12842625_200922450275300_272103894_o

Primarul George Scripcaru își pregătește candidatura de independent cu drumuri la Curtea de Apel pentru a da explicații în dosarul de mită.

Astăzi a fost în faţa judecătorului de Cameră preliminară de la Curtea de Apel Braşov, termen la care s-au depus mai multe cereri şi excepţii. Instanţa a stabilit termenul de 11 aprilie cînd se vor discuta cererile şi excepţiile, informează Monitorul Expres.

[ads2]

Primarul Braşovului, George Scripcaru, alături de alte 11 persoane, printre care şi viceprimarul Adina Durbacă, au fost trimişi în judecată, în luna februarie de procurorii DNA Braşov, în dosarul CET – Tektron, prejudiciul estimat fiind de aproape 2 milioane lei.

Previous Story

Brașov: S-a „REZOLVAT”. Nu vor mai fi accidente în Brașov. Vezi ce au început să facă polițiștii:

Next Story

Brașov: FELICITĂRI! Unirea“ şi „Şaguna“, premiate de francezi