Brașov: S-a „REZOLVAT”. Nu vor mai fi accidente în Brașov. Vezi ce au început să facă polițiștii:

Last Updated on martie 14, 2016 Poliția Locală se implică activ în reducerea numărului de accidente pe trecerile de pietoni și de astăzi au început să transmită prin viu grai: „Traversează DOAR prin locurile marcate! ASIGURĂ-TE! Nu traversa NICIODATĂ în fugă!”
Cu siguranță noapte, când plouă și vizibilitatea este redusă (așa cum s-a întamplat la accidentele mortale) pietonii, dar mai ales șoferii, își vor aduce aminte de aceste cuvinte de duh.

Campania a debutat în zona unei treceri de pietoni nou înfiinţate din apropierea Şcolii Gimnaziale Nr. 1 dar va continua în toate cartierele braşovene din apropierea şcolilor. Poliţiştii le vor explica elevilor de ce este bine să traverseze doar pe trecerea pentru pietoni, dar mai ales, cum trebuie să se asigure la trecerea străzii.

ffrfrffr

„Am venit astăzi în apropierea unei treceri de pietoni nou înfiinţate şi popularizăm modul în care se traversează regulamentar strada între copiii care ies acum de la şcoală şi părinţii acestora. Acţiunea are un rol preventiv dar pe viitor vom iniţia şi acţiuni în cadrul cărora îi vom sancţiona pe cei care nu traversează neregulamentar şi-i expun şi pe alţii unor pericole”, a explicat luni, Cătălin Ion, şef Serviciu Rutier, Poliţia Locală Braşov, pentru rttbrasov.ro.

[ads2]

Poliţiştii locali vor să colaboreze cu directorii şcolilor din municipiul Braşov pentru a desfăşura în unităţile de învăţământ ore de Educaţie Rutieră.

Previous Story

Video Brașov: Oamenii trăiesc printre gunoaie într-un cartier din Săcele

Next Story

PNL Brașov s-a răzgândit. Vezi cine va fi noul candidat la Primărie. Îl votezi?