Brașov: Poliţistul Marian Godină te invită la lansarea cărții „Flash-uri din sens opus“

Last Updated on martie 1, 2016 Poliţistul braşovean Marian Godină invită brașovenii la lansarea cărții „Flash-uri din sens opus“  vineri, de la ora 16.00, la Centrul Cultural Reduta. Tot vineri, cel mai celebru poliţist din România va dona, alături de reprezentanţii editurii care l-a promovat, Editura Curtea Veche, o mie de cărţi către copiii din localitatea Budila.

Peste o treime dintre cei care au cumpărat cartea “Flash-uri din sens opus” de pe site-ul editurii Curtea Veche au contribuit cu o donaţie la dezvoltarea programului naţional de lectură “Cărtţle copilăriei”, informează monitorulexpres.ro. Din suma colectată, Marian Godină şi echipa Asociaţiei Curtea Veche vor oferi 1000 de cărţi pentru copii către elevii din comuna Budila, locul fiind ales în urma unui sondaj făcut de poliţist pe pagina sa de Facebook.

nhukukki2822

Donaţia de carte va avea loc în cadrul unui eveniment organizat la Căminul Cultural din comuna Budila, de la ora 12.00, la care vor participa Marian Godină, directoarea editurii Curtea Veche Irene Arsene şi actriţa Smaranda Nicolau, care va susţine un moment de lectură.

[ads2]

De altfel, Marian Godină a anunţat deja că intenţionează să lanseze o nouă carte, însă de această dată destinată celor mici, care sînt cei mai mari adimiratori ai poliţiştilor. „Am de gînd să scriu o carte pentru copii. Îmi place foarte mult relaţia dintre copii şi poliţişti. Aţi văzut şi dumneavoastră că ei sînt singurii care ne admiră şi ne privesc cu entuziasm şi ar fi păcat să nu scriu o carte care să li se adreseze şi aţi văzut că asta, dacă aţi citit-o, nu se adresează copiilor”, a spus Marian Godină la lansarea cărţii de la Bucureşti.

Previous Story

Brașov. FELICITĂRI! Actrița Ada Galeş de la Teatrul “Sică Alexandrescu” a fost nominalizată pentru debut la Gala UNITER 2016

Next Story

Brașov. FELICITĂRI! Drăgușul a fos desemnat capitala culturală a României rurale