Brașov: PNL a renunțat oficial la George Scripcaru ca și candidat la Primărie și l-a ales pe Adrian Gabor. Îl votezi?

Last Updated on martie 22, 2016 PNL s-a ținut de cuvânt și a impus criteriile de integritate și la Brașov. Astfel, George Scripcaru a pierdut nominalizarea pentru o nouă candidatură datorită dosarului în care este acuzat de luare de mită pentru care a și stat o seară la pușcărie.

Adrian Oprică, anunţat iniţial pentru această candidatură, dar nevalidat în pînă acum de către Biroul Teritorial dar nici de către structurile centrale ale partidului, a fost înlocuit cu actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Adrian Gabor, fost viceprimar al municipiului, în mandatele 2004 – 2008 şi 2008- 2012.

12842625_200922450275300_272103894_o

Potrivit senatorului liberal Marius Neculoiu, şi conducerea centarală a PNL a fost de acord cu această nouă propunere a liberalilor braşoveni. Adrian Gabor a primit luni validarea din partea Biroului Naţional.

[ads2]

„A fost aprobată decizia nr. 7 din 21 martie a Colegiului Naţional Director al PNL, semnată de cei doi copreşedinţi ai partidului (Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, n. red), prin care a fost validat candidatul pentru primăria municipiului Braşov, respectiv Adrian Gabor“, a confirmat senatorul Marius Neculoiu.

Previous Story

Brașov: Se poate! Zebra care luminează pietonii

Next Story

Brasov: Medicul ortoped Marius Nica de la Spitalului Judeţean a fost condmanta pentru luare de mită. Vezi aici pedeapsa: