Brasov: Medicul ortoped Marius Nica de la Spitalului Judeţean a fost condmanta pentru luare de mită. Vezi aici pedeapsa:

Last Updated on martie 22, 2016

Marius Nica, medicul ortoped din cadrul Spitalului Judeţean Braşov, care a fost prins în luna august 2015 luînd mită de la un pacient, a fost condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare, fiindu-i interzis să mai lucreze în cadrul unui spital de stat.

Medicul a fost prins în flagrant în 10 august în timp ce lua mită 900 de lei de la un investigator sub acoperire pentru a-i face o intervenţie chirurgicală. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au stabilit că medicul a luat mită de aproximativ 50.000 de euro şi a solicitat instanţei, prin rechizitoriu, confiscarea bunurilor medicului până la concurenţa acestei sume.

Untitled-1

Instanţa i-a interzis şi să-şi exercite profesia de ortoped în cadrul unei unităţi saniare publice de stat. De asemenea, medicul ortoped este obligat şi la 60 de zile de muncă în folosul comunităţii, informează monitorulexpres.ro

Sentinţa Tribunalului Braşov nu este detinitivă, putând fi atacată cu apel în zece zile de la comunicare. În prezent, medicul nu mai are stabilită nicio măsură preventivă, controlul judiciar fiindu-i ridicat odată cu sentinţa.

Previous Story

Brașov: PNL a renunțat oficial la George Scripcaru ca și candidat la Primărie și l-a ales pe Adrian Gabor. Îl votezi?

Next Story

Aeroportul Brașov: „Cred că s-a şi STRICAT pista. Mă doare sufletul să văd că am ajuns la bătrâneţe şi ţara mea e ca un film cu proşti“