Brasov: A început Tîrgul Imobiliar, 17-20 martie, de la Business Park

Last Updated on martie 17, 2016 În perioada 17 -20 Martie 2016 se va desfășura a X-a ediție a Târgului Imobiliar Brasov (TIB) la Brasov Business Park. Evenimentul se va adresa în mod deosebit Dezvoltatorilor Imobiliari, Băncilor care finanțează proiecte imobiliare, Agențiilor Imobiliare, Societăților de Asigurări, precum și altor societăți care au tangență cu sectorul imobiliar.

Kronospan, în calitate de partener principal al evenimentului, vă invită la ediţia de primăvară a Târgului Imobiliar Braşov (TIB), organizat de Kron-Tour Expo Fairs&Exhibitions în perioada 17-20 martie la Braşov Business Park.

nyneynyney

Eveniment cu notorietate pe piaţa braşoveană şi nu numai, TIB s-a remarcat de fiecare dată prin prezenţa numeroaselor oferte imobiliare ale celor mai importante firme braşovene, această ediţie fiind cea mai mare din cele organizate pînă în prezent.

Compania Kronospan va fi prezentă la TIB alături de cei mai reprezentativi dezvoltatori imobiliari din Braşov, firme de amenajări precum şi publicaţii de specialitate.

 

Sub deviza „Totul pentru casa ta“, produsele din gama Kronospan au o gamă largă de utilizări în industria mobilei, construcţiilor şi amenajărilor interioare.

Fiecare al patrulea corp de mobilier din Europa este realizat din plăci de PAL Kronospan.
Fiecare a treia placă de parchet laminat din Europa este produsă de Kronospan.
Fiecare a treia placă OSB din Europa este marca Kronospan.

În România, compania Kronospan produce PAL, MDF, OSB şi este unic importator şi distribuitor al celorlalte produse din grup (blaturi de lucru, plăci compacte de interior şi exterior, parchet laminat, lambriuri), informează monitorulexpres.ro.
Vă invităm să descoperiţi la TIB produse inovatoare în materie de construcţii, precum OSB Firestop, al cărui strat Pyrotite asigură în caz de incendiu integritatea structurii pe o perioadă mult mai lungă decît sistemele de pereţi uscaţi sau OSB Film, produs cu rezistenţă ridicată la umiditate, dezvoltat şi produs de fabrica Kronospan din Braşov.

[ads2]

În materie de parchet, Kronospan a lansat pe piaţă o nouă generaţie de parchet de vinil, Krono Xonic, rezistent la apă şi cu înveliş anti-bacterial.

De asemenea, veţi regăsi produse destinate amenajărilor interioare ale căror decoruri unice sunt inspirate din ultimele trenduri la nivel global.

Specialiştii Kronospan vor fi acolo pentru a vă oferi toate informaţiile despre ultimele tendinţe în construcţii şi amenajări interioare.
Nu mai staţi pe gînduri, vizitaţi Târgul Imobiliar Braşov!

Programul evenimentului:

17-18 martie, între orele 12:00-19:00
19 martie, între orele 10:00-18:00
20 martie, între orele 10:00-16:00
Intrarea este liberă!
Vă aşteptăm!

Previous Story

Brașov: FELICITĂRI! Petruţa Anania a câștigat premiul excelenţei în asistenţa socială

Next Story

„Mă bucur să văd că Brașovul deține un bazin atât de frumos”, Camelia Potec, preşedintele Federației Române de Natație. Bazinul de la Sala Sporturilor va fi omologat Olimpic