Brașov: FELICITĂRI! Petruţa Anania a câștigat premiul excelenţei în asistenţa socială

Last Updated on martie 17, 2016

Petruţa Anania a primit Premiul pentru asistentul social din domeniul sănătate – servicii medicale, în cadrul Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială.

Petruţa Anania are 35 de ani şi de mai bine de 10 ani lucrează ca asistent social în cadrul Hospice Casa Speranţei Braşov. Înainte de a intra în echipa Hospice, a activat într-un proiect tot în domeniul asistenţei sociale, pe parcursul a un an şi jumătate, scrie bzb.ro

12674588_202586936775518_1302722184_n

„Pentru mine, premiul înseamnă foarte mult sufleteşte. Eu consider că acesta nu este premiul meu, ci al pacienţilor pe care i-am ajutat, pacienţi care m-au învăţat ce înseamnă curaj, optimism, empatie, să apreciez viaţa. Premiul este o încununare a activităţii mele în Hospice Casa Speranţei şi cumva o recunoaştere a importanţei asistenţei sociale în cadrul unei echipe interdisciplinare. Atunci când un pacient se confruntă cu o problemă de sănătate apar, inevitabil şi probleme de ordin social. Mă bucur că pot face diferenţa în tot acest sistem social, care în România înseamnă mai mult birocraţie”, a declarat Petruța Anania.

Previous Story

Brașov: Domino’s Pizza, liderul mondial al livrărilor de pizza deschide un restaurant

Next Story

Brasov: A început Tîrgul Imobiliar, 17-20 martie, de la Business Park