Brașov: George Scripcaru a fost EXCLUS din conducerea PNL pentru că a luat mită!

Last Updated on martie 10, 2016 Lovitură de imagine pentru primarul George Scripcaru în această după-amiază. El a fost schimbat din funcția de co-președinte a PNL Brașov din cauza dosarului de corupție pentru care a și fost arestat o noapte.

PNL Braşov a decis, în această după-amiază, în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean Executiv, numirea a doi noi co-preşedinţi, anunță mytex.ro. În locul lui Claudiu Coman a fost numit Adrian Veştea, iar în locul lui George Scripcaru a fost numit Mihail Veştea. Dragoş David a fost investit în funcţia de secretar general al partidului. Până acum, această funcţie a fost deţinută de Mihail Veştea. În perioada următoare, după finalizarea sondajelor de opinie va fi anunţat şi candidatul pentru Primăria Braşov.

fefeef

Lui George Scripcaru i s-a oferit gestul onorabil de a fi schimbat prin votul organizației și nu prin decizia conducerii partidului de la București. Surse din Capitală ne-au spus că cei din conducerea Centrală pregătiseră deja hârtia de demitere a primarului din funcția de co-președinte. Ei sunt nemulțumiți de faptul că primarul își pregătește o candidatură de „independent” pe banii partidului având în vedere că i-au interzis să candideze din partea PNL pe motiv că este implicat într-un dosar de luare de mită.

[ads2]

Foarte mulți brașoveni sunt însă nemulțumiți de conducerea PNL București care nu-i lasă să aleagă un primar aproape dovedit corupt și care a fost arestat pentru luare de mită.

„Anti-corupția este bine să facă doar la București, la Brașov corupții trebuie să fie lăsați în pace” ne scriu unii brașoveni pe pagina de Facebook.

Previous Story

DISPĂRUTĂ în Brașov! O tânără de 16 ani din SUA este de negăsit. Ați văzut-o?

Next Story

Brasov: Controale la fabrica de lactate de la Hălchiu de la care ar proveni laptele consumat de elevii Şcolii nr. 40 “Iulia Haşdeu” din Galaţi, unde zeci de elevi au simptome de toxiinfecţie alimentară.