Brașov: Elicopterul H 215 are piata in SUA chiar inainte de inceperea fabricatiei la Ghimbav

Last Updated on martie 2, 2016 Elicopterul H-215 care va fi produs în noua fabrică de la Brașov de AIRBUS Elicopters are mare succes in Statele Unite ale Americii. El va fi un inlocuitor pentru elicopterele Mi-8 și Sikorsky S-61 pe piata de utilitare și activitati aeriene.
Fabrice Arfi, directorul de dezvoltare a afacerilor la AIRBUS ELICOPTERS, a precizat ca H-215 se afla deja intr-o competitie comerciala, căstigatorul urmand sa fie in curand anuntat, informează jurnalul.ro

Surse din Brasov sustin ca primele elicoptere vor fi contractate de autoritatea americana pentru stingerea incendiilor de paduri si vegetatie.

elicopter

Licitatia Departamentului de Silvicultura si Protectia contra incendiilor este pentru achizitia de 15 elicoptere, cu livrare de la 360 de zile de la atribuirea contractului.

[ads2]

Noua unitate de la Brasov, in curs de constructie ar trebui finalizata pana la sfarsitul anului, productia urmand sa inceapa la scurt timp. Arfi a adaugat ca prima livrare va fi facuta la jumatatea anului 2017, de la Brasov,i ar în 2018 fiind programate 15 elicoptere.

Previous Story

SONDAJ! Cine va fi primarul Brașovului din 2016? Votează aici:

Next Story

Brașov: Spitalul Sf. Constantin face angajări. Vezi dacă te încadrezi: