Brasov. Cătălin Leonte: Primăria trebuie să identifice un teren și să asigure utilitățile pentru un spital nou

Last Updated on martie 10, 2016 Dr. Dan Grigorescu a lansat o inițiativă îmbrățișată de foarte mulți brașoveni: construirea unui spital nou, multidisciplinar, care să acopere toate lipsurile din sistemul nostru spitalicesc. Inițiativa s-a dezvoltat și a devenit un proiect în toată regula, un proiect susținut de societatea brașoveană. Dincolo de cei 60 de membri fondatori, asociația care s-a format a ajuns la peste 500 de susținători.

Cătălin Leonte, candidat independent la Primăria Brașov, citat de newsbv.ro: „Este un exemplu de proiect cetățenesc care pornește de la nevoile oamenilor. Așa cum am mai spus, așa se face agenda politicienilor, de jos în sus, și ar fi bine ca aceștia să țină cont de ceea ce vor oamenii. Din punct de vedere medical, proiectul este acoperit, fiind realizat de specialiști.

catalin-leonte

Administrația brașoveană trebuie să facă și ea câțiva pași. Este nevoie de acțiune concretă la nivelul executivului Primăriei.

Ce poate face? Poate să identifice și să pună la dispoziție un teren, să aducă utilitățile aferente, să facă drumuri de acces și să asigure transport public. Și mai poate acționa identificând și accesând surse de finanțare de la Guvern sau din alte fonduri. Însă este extrem de important ca acest proiect să nu fie compromis de intervenția politicului în această perioadă de pregătire a alegerilor.

Ar fi incorect ca să vină cineva, oricine din lumea politică, să încalece pe acest proiect și să se folosească de el în campania electorală”.

Previous Story

Brașov: De ce le este frică? enational.ro: Scripcaru, Căncescu și Niță fac „blat” pentru ca actualul primar să mai prindă un mandat. Chiar au nevoie? Doar brașovenii îl votează necondiționat pe Scripcaru. Sau nu?

Next Story

Accident Brașov: Mii de sticle s-au spart după ce un TIR s-a răsturnat. Vezi aici Video: