Accident Brașov: UPDATE. Vezi Video de la accidentul grav din această dimineață. 4 persoane rănite, una decedată

Last Updated on martie 9, 2016 O persoană a decedat în urma accidentului grav de astăzi dimineață de pe centura ocolitoare, în Stupini. Aceasta fusese găsită în stop cardio-respirator, iar echipajele medicale au încercat s-o resusciteze.

Alte trei victime au fost transportate la spital. O altă persoană a refuzat să fie dusă la unitatea medicală, după cum a declarat reprezentanta Ambulanţei Braşov, dr. Adriana Palaghiea, citată de mytex.ro.

Cpt. Ciprian Sfreja a spsu că au fost duşi la spital un bărbat şi două femei. Una dintre femei, în vârstă de 64 de ani, prezenta traumatisme toracic, abdominal şi la picioare şi era conştientă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme, traficul pe șoseaua de centură a municipiului Brașov (DN1K) este oprit pe ambele sensuri între Piața Stupini și localitatea Sânpetru.

[ads2]

Vezi aici Video postat de newsBrasovulTau .ro pe Youtube.com:

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

Previous Story

Brașov: RAT va începe cursele spre localitățile din jurul orașului din 2019. Vezi spre ce localități vor fi primele curse:

Next Story

Brașov: De ce le este frică? enational.ro: Scripcaru, Căncescu și Niță fac „blat” pentru ca actualul primar să mai prindă un mandat. Chiar au nevoie? Doar brașovenii îl votează necondiționat pe Scripcaru. Sau nu?