Accident Brașov: UPDATE. Un șofer de autobuz RAT a leșinat la volan, în sensul giratoriu de la Spitalul Județean

Last Updated on martie 3, 2016 Joi dimineață un șofer care conducea un autobuz RAT pe linia 17 pe Calea București pe Calea Bucureşti din direcţia Toamnei spre Noua a leșinat la volan. La sensul giratoriu de la Spitalul Judeţean a simțit că i se face rău de la o scădere bruscă de glicemie și cu ultimele puteri a reușit săoprească în siguranță autobuzul.

Un echipaj SMURD l-a transportat în siguranţă la Spitalul Judeţean cu stare post lipotimică, însă, conştient şi în afara oricărui pericol. Şoferul este unul cu experienţă şi are o vechime destul de mare la Regia Autonomă de Transport, astfel că a reuşit să ţină situaţia sub control, informează rttbrasov.ro.

12784218_194282414272637_570040560_n

„A acuzat o senzaţie de ameţeală. Pentru a preveni producerea unui accident rutier a parcat cât mai aproape de partea dreaptă a şoselei, a asigurat autobuzul iar ulterior a cerut ajutor medical. De dimineaţă, el a intrat în serviciu în stare de sănătate bună, fără a acuza vreo senzaţie de boală. În istoricul medical al dânsului nu apar incidente grave”, a explicat astăzi, Silviu Ştefan, purtătorul de cuvânt R.A.T. Braşov. Călătorii au fost preluaţi de un alt mijloc de transport.

Previous Story

Brașov: Târgul de Cariere la Casa Armatei

Next Story

Brasov: Taximetriștii îi păcălesc pe brașoveni. NU există tarif dublu de taximetrie pentru exteriorul oraşului