Brașov: Târgul de Cariere la Casa Armatei

Last Updated on martie 3, 2016 În perioada 8-9 martie brașovenii care își caută un loc de muncă o pot face la cea de-a 13-a ediția a Târgului de Cariere, eveniment ce se va desfășura la Casa Armatei.
Tinerii brașovenii vor avea posibilitatea de a interacționa direct cu recrutorii pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă și pentru a aplica la joburile, internshipurile sau programele de voluntariat disponibile.

Târgul de Cariere (TdC) este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din România și Republica Moldova. A organizat până acum peste 100 de evenimente de carieră în orașe din România și Republica Moldova.

veveveev

Târgul de Cariere se adresează companiilor interesate de recrutare și de poziționare ca angajator preferat în rândul tinerilor profesioniști din România și Republica Moldova. Conform unui studiu 94% dintre companiile participante recomandă TdC ca soluție de recrutare și employer branding.

Anul acesta TfC organizează 16 evenimente în orașe precum Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Brașov, Sibiu, Târgu-Mureș, Chișinău.

Previous Story

Accident Brașov: Un autobuz RAT a scăpat de sub control în sensul giratoriu de la Județean

Next Story

Accident Brașov: UPDATE. Un șofer de autobuz RAT a leșinat la volan, în sensul giratoriu de la Spitalul Județean