(Video) Accident Brasov: Chioșc distrus, vânzătoare lovită la picioare. Vezi aici Video:

Last Updated on februarie 25, 2016 O șoferiță de 36 de ani a uitat de regula priorității iar la intersecția strada Uranus-Traian a lovitt în spate o mașină de școală. Autoturismul șeferiței a zburat într-un chioșc pe care l-a făcut praf. Din nefericire în interior se afla o vânzătoare de 62 de ani care a fost dusă de urgență la spital. Ea a suferit traumatisme la picioare.

„Nu a acordat prioritate în momentul când a ajuns la intersecţia cu strada Uranus şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, autoturismul condus de doamna menţionată a intrat într-un chioşc de ziare aflat în zonă”, a explicat joi, cms. şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov pentru rttbrasov.ro.

Ambii conducători auto au fost duşi la Spitalul Judeţean pentru a li se recolta probe de sânge, care au ieşit negative.

[ads2]
Vezi aici Video postat de newsBrasovulTau .ro pe Youtube.com:

:

Echipajul de poliţie care investighează cazul şi a făcut măsurători la locul accidentului a cerut pentru verificare şi actele autoturismului condus de şoferiţa vinovată, care este înmatriculat în Bulgaria.

Previous Story

Brasov: Tîrg de Mărţişoare în Piaţa Sfatului

Next Story

Brașov: O altă fabrică va fi inlocuită cu un supermarket. „Au făcut niște măsurători volumetrice acolo pentru a vedea în ce măsură noua clădire se potrivește cu specificul zonei”